söndag, september 10, 2006

ottawa natt paddling..

hej!

Fortfarande kvar i Ottawa, Kanada.

Vattnet har gått ner lite varje dag. Så Garberator vågen är helt grön. Ser lite ut som m-wave. Men de är rolig. Garb är lite mjukare, snällare och svårare.. I högre vatten kan de vara riktigt bråkig. Min favorit är mellan vatten. Lite grön lite foampile. höger air blunt sitter som den ska. Vänster blunt är lite sämre.. Jobbar på helix och donkey flip just nu..

I natt satte vi klockan på 2.30 am. Gick upp och paddlade ett pass i månljuset! de va ganska häftigt.. Kallt men häftigt. Paddlade till solen gick upp. Vi hade WCKA king of the wave. Blev ganska grötigt på push button. En liten våg/vals nedströms från Garb.

Ottawa river består av:
1: mc coys en fors med två stora hål. Corner wave. En fin våg som hällen vågen ungefär. Lefti grötigt stort hål. och Baby face. En fin bred våg bakom valsen.
2: garberator: en sjö går ihop och faller. De ger vattnet otrolig fart. En sten under vattnet tvingar vattnet upp och bildar Garberator. Garb har ett stort bakvatten och en stor sten vid namn moby dick. Ser ut som valen.
3: Bus eater: är just nu en liten liten vals. Vattnet ligger på -2 nu. Minibus är uppe vid 15-17. Buseater 17-20.
4: push button: en lite våg/vals nedanför bus vågen.
5: finns en lugn sträcka att paddla nedanför allt detta.
I ungefär 30 bildas Gladiator. En sjukt stor våg! men det är endast super högt vårflöde. Vågen bakom Gladiator är lika stor som Buseater.

I morron åker vi vidare ner till Lachine, Montreal. Det är ett par vågor. Skriver om de och bilder när jag är där!